© Lorem ipsum dolor sit Nulla in mollit pariatur in,  est ut dolor eu eiusmod lorem 2013
Vehicle Mechanic
“Pariatur non nulla culpa excepteur ut ut duis qui. Voluptate quis nisi adipisicing sunt exercitation. Pariatur ut, ad occaecat ex in elit.” Joe Bloggs

Om programmet

© 2019 Carl Lindstrøm                                                  opdateret d. 25 juni 2019
“EnergiTjek 8 Pro, er et energiregnskabsprogram der er beregnet til at holde regnskab med alle hjemmets energiformer, el, naturgas, vand, fjernvarme, olieforbrug fast brændsel og solceller.

Om programmet

EnergiTjek.dk
EnergiTjek-8 PRO
Programmet er et energiregnskabsprogram beregnet til kontrol af privat boligens energi og vandforbrug. Det kan bruges til el, vand, naturgas, fjernvarme, olie samt fastbrændsel (biobrændsel). Brændstofforbrug i et eller flere køretøjer kan programmet også klare. Og som noget nyt - regnskab med solceller.
-
EnergiTjek 8 programmet er baseret på ugentlige aflæsninger af alle aktuelle målere. Aflæsningerne skal helst ske samme dag, og samme tid hver uge, men selv om man mister nogen registreringer på grund af ferie, bortrejse eller måske glemsomhed, vil programmet alligevel udregne et gennemsnitsforbrug for det antal uger, der er gået siden sidste aflæsning. Programmet indeholder også oplysninger om graddage, som bruges som sammenligningsgrundlag i el.- gas - varme og oliedatabaserne. Normalgraddage ligger fast i programmet  og graddage fra 1990 er indtastet, og ligger også i programmet. Det er nu også muligt at indtaste oplysninger om forventet årsforbrug, og således ved en grafisk sammenligning af det faktiske forbrug, at se om budgettet holder. Hvis de aktuelle energipriser indtastes kan det også ses hvad det samlede energiforbrug koster i kroner og ører. Alle grafer kan printes ud i farver. Programmet er meget brugervenligt, men hvis der opstår spørgsmål under brugen er der indbygget en ‘hjælp’ funktion som vil kunne klare alle problemer, eller du kan få hjælp via e-mail. Der er en ‘Redigér’ menu som gør det muligt at slette forkerte indtastninger. Ved en eventuel målerudskiftning,er det muligt at indtaste den nye målers startværdi, uden at det påvirker de opsamlede oplysninger.
Programmets hovedskærm Elforbrug indtastningsskærm varme årsforbrug
Systemkrav Programmet kan kører under alle Windows systemer fra Windows95 til alle versioner af VISTA, Windows 7 og 8 og Windows 10.